Huijerbedrijf consultancy

DD Huijerbedrijfsadvisering is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in telecom consultancy voor het bedrijfsleven. De “motor” van ons bedrijf is Derk Derksen, die zich in de afgelopen bijna 30 jaar voornamelijk heeft bezig gehouden met alle voorkomende telecommunicatie aangelegenheden in het bedrijfsleven.

De eerste 26 jaar bij een grote organisatie in de zakelijke dienstverlening, waarvan de laatste 12 jaar als Manager Huijerbedrijf, en daarna 3 jaar als Senior Telecom Consultant bij één van de grootste IT-consultancy bedrijven van Nederland. Door zijn kennis van de telecom-markt en de enorme ervaring die in de laatste 15 jaar is opgedaan op het gebied van Telecom Management en Telecom Consultancy is Derk een all-round consultant, die reeds een forse lijst van tevreden klanten heeft opgebouwd.
Onafhankelijkheid staat zeer hoog in ons vaandel. DD Huijerbedrijfsadvisering doet zaken met alle leveranciers van telecom infrastructuur, producten en diensten en kan daardoor de voor de klant meest gunstige leverancier(s) selecteren.
Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren een enorm netwerk opgebouwd van relaties, die zich op één of andere manier bezighouden met telecommunicatie. Mocht een bepaalde gevraagde competentie bij ons niet direct beschikbaar zijn, dan kan DD Huijerbedrijfsadvisering u zeer snel in contact brengen met een persoon of bedrijf die die competentie wel beschikbaar heeft.
Bovendien zijn er zakelijke relaties ontstaan met bedrijven in het IT marktsegment, waaronder netwerkspecialisten, webontwikkelaars, softwareontwikkelaars etc.
Kortom, bij DD Huijerbedrijfsadvisering bent u altijd aan het goede adres.

In het kader links vindt u een selectie op welke gebieden we actief zijn. Door op de items te klikken komt een omschrijving van die activiteit tevoorschijn.
Mocht u over onze activiteiten meer informatie wensen, klik dan op “Vraag informatie”. Er verschijnt dan een dialoogvenster waarin u uw gegevens en uw vraag kunt ingeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.